Food Passionistas

Vorig weekend was de Haagse toren gevuld met foodies. Allemaal vanwege Food Passionistas. Oftewel een food inspiratie event in hogere sferen! Behalve verwennerijen, zoals een good food lunch, überhealthy snacks, en mini massages, werden er mega interessante workshops gegeven. Mijn foody hart ging zeker sneller kloppen. Ook vanwege alle aanwezige stands.

Zo ontdekte ik bij Puur Mieke de duurzame H2Onya drinkbeker in al zijn flitsende kleuren en met zijn handige sippers en accessoires. Dronk ik een BerryBoost van SmoothieBlend, dé garantie voor een ware energy boost. En smaakte het koekje van mijncake zoals een 100% troeploze lekkernij moet smaken.


Workshop

Ik volgde o.a de workshop voedingsopstelling, een afgeleide van familieopstelling. Achter eten schuilt vaak veel meer dan alleen onszelf voeden. Eten vanwege verdriet, angst, boosheid of pijn, klinkt vast niet vreemd? Voeding verdooft ons dan. En zo ontstaan er voedingspatronen waar we last van hebben. Tijdens een opstelling worden de achterliggende oorzaken ontrafelt. Voor mij een hele nieuwe manier van aanpak, maar zo verrassend om zelf te ervaren.


Palmkool

De Foodiebag na afloop bevatte, behalve veel leuke crèmetjes, scrubjes en flyers, ook palmkool van Bio aan huis. Bij deze boerenfamilie uit de Hoeksche Waard kun je terecht voor diverse groentenabonnementen. Zelfs fruit, aardappelen, biologisch brood en ambachtelijke smaakmakers bezorgen ze bij je thuis. Na wat googlen over palmkool, ontdekte ik dat deze vergeten groente zachter smaakt dan boerenkool. En op dezelfde manier gebruikt kan worden als spinazie. Er wordt zelfs gezegd dat palmkool preventief kan werken tegen kanker.

 

Ik verwijderde de nerven. Snee 3 bladeren fijn. En voegde deze samen met 1 appel, 3 basilicumblaadjeseen stukje verse gember en 2 bekertjes water toe aan een blender.


Absoluut niet verkeerd, deze verkwikkende palmjuice!

 

 

 

Door Francahttp://www.green-passion.nl op - green-passion.nl
Hi Pipfoods!, Ik zie nu pas je blog over het event wat ik op 25 januari organiseerde in de Haagse Toren met mijn bedrijf Green Passion. Wat leuk dat je erover hebt geschreven en dat je enthousiast was! Bedankt voor je positieve PR en ik hoop je nog eens vaker te zien op een event van Green Passion (11 april bijvoorbeeld het event Jong geleerd, oud gegeten ;-)). Groene groet en tot ziens, Franca

Geef je reactie

(E-mail wordt niet weergegeven)

Captcha Code

Click the image to see another captcha.