Spiegeleieren

Ingrediënten (12 stuks):

12 plakjes bladerdeeg, ontdooid

400 gr. kwark

2 el citroensap

50 gr. suiker

150 ml slagroom

12 halve abrikozen uit blik

boter om in te vetten

 

Benodigdheden:

muffin bakblik

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet het bakblik in met boter. Beleg elk vormpje met een plakje bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Dit om te voorkomen dat de lucht in het deeg blijft. Bak de taartjes in de oven in ca. 20 min. Meng de kwark, het citroensap en 75 g suiker. Klop de slagroom stijf en schep voorzichtig door het kwarkmengsel. Vul de taartjes met het kwarkmengsel en leg er tot slot een halve abrikoos bovenop.

 

Geef je reactie

(E-mail wordt niet weergegeven)

Captcha Code

Click the image to see another captcha.