PipDay

Heb jij je voorgenomen om dit jaar gezonder te gaan eten? Minder kant-en-klaar en meer verse en pure ingrediënten. Gewoon omdat je dan weet wat je echt eet. Je meer energie krijgt. Of misschien wel eerder je natuurlijke gewicht zult bereiken. Maar is het je gewoon nog niet gelukt? Geen punt. De maand van goede voornemens telt nog 10 dagen.

Gebrek aan tijd en inspiratie, zijn de redenen die ik het meest om me heen hoor. Laat je daarom vooral inspireren door anderen. Het web biedt zoveel. Ga ook niet al te rigoureus te werk, maar pas stap voor stap je voedingspatroon aan. Eerst één maaltijd en dan verder. Of eerst suiker minderen en dan langzaam meer groenten op het menu. Dit vind je lichaam veel fijner.

Om je al een beetje op weg te helpen, is er PipDay. Eén dag in de week, op de woensdag, waarop je een gerecht van Pip maakt! Het kan een ontbijt, een lunch of een diner zijn. Zelfs snacks en drinks komen aan bod. De gezonde recepten zijn allemaal familyproof, makkelijk te maken en zonder al te ingewikkelde ingrediënten.

 

Hoe werkt het?

1. Vrijdag ontvang je per mail de boodschappenlijst met alle ingrediënten. Zo heb je alle tijd om alles in huis te halen.

2. Dinsdag ontvang je het recept via de mail. Dan nog één dag wachten tot Pipday.

3. Woensdag Happy PipDay! En ga je zelf aan de slag met het recept en laat je je verrassen.

 

Wil je meedoen? Neem dan hier een kijkje, meld je aan en ontvang a.s vrijdag je eerste boodschappenlijst. Tipje van de sluier; zorg alvast dat je eieren in huis hebt.

 

Dit zeiden anderen over PipDay:

Voedie.nl : “Het leuke van het feit dat je de ingrediënten al weet is dat je zelf al een beetje gaat gokken wat het gaat worden en hoe het er uit gaat zien! En nee, ik gok lang niet altijd goed! Het blijft dus tot op het laatste moment een verrassing”

Liza: “Leuk, deze week ingrediënten voor het maken van een ontbijt!

Behalve dat alles Healthy is, vind ik de afwisseling ook zo leuk.

Suzan: “Nooit was gezond koken zo makkelijk”

 

Hier vind je alle PipDay recepten

 

 

Geef je reactie

(E-mail wordt niet weergegeven)

Captcha Code

Click the image to see another captcha.