About Pip

Mijn naam is Patricia. Maar je mag me ook Pip noemen, zoals eigenlijk bijna iedereen doet. Leuk dat je even een kijkje komt nemen bij PipFoods. 

Behalve heerlijke recepten en verleidelijke foodfoto's, blijf je hier ook helemaal up-to-date dankzij allerlei voedingsweetjes. Gewoon, om jou te laten genieten van puur, gezond maar vooral ook echt eten. 

Tijdens mijn studie "Voedingskunde" kwam ik er al snel achter dat veel gezondheidsleed verminderd kan worden door bewustere voedingskeuzes. En dat voeding vooral iets goeds voor je lichaam moet doen. Met een overvloed aan keuzes en een teveel aan tegenstrijdige informatie is dat ook niet zo makkelijk.

Mijn motto is daarom, kies voeding waarbij jij je lekker voelt, die jou veel energie geeft en bewust gekozen is. Dit kan dus voor iedereen anders zijn.

Zelf voelt Pip zich het lekkerst bij veel groenten en fruit. Volop granen, zaden en noten. Af en toe een stukje kip of vis. En eieren, kaas en soja. Met gebruik van veel verse kruiden, mooie oliën en een passie voor koken van jongs af aan, is het elke keer weer een feest wat hier op tafel staat.

En voor die paar momenten dat alle regels net iets minder belangrijk zijn vanwege iets buiten de deur, een feest of gewoon zonder reden, biedt PipFoods ook het één en ander.

 

 "Enjoy the taste of healthy food"!